Riječ direktora

Vrijeme u kojem živimo i radimo definitivno je vrijeme munjevitih promjena. Brzina tih promjena, kao dominantna karakteristika našeg okruženja, postavila je, ionako dinamičan poslovni svijet, na staze još ubrzanijeg progresa. Te promjene su postale obilježje svih sfera, svakog područja našeg djelovanja i poslovanja.

Računovodstvo predstavlja univerzalno sredstvo – neophodno oruđe savremenog poslovnog svijeta za upravljanje tim promjenama. Svaka organizacija, svaki složeniji posao ili ozbiljnija aktivnost, zahtjevaju računovodstvene alate kako bi se ostvarili željeni ciljevi. 

S tim u vezi, promjenama smo odgovorili konstantnim inovacijama, tehničko-tehnološkim unapređenjima, stručnim usavršavanjem zaposlenih i prepoznavanjem poslovnih potreba naših partnera, što je uz dugogodišnji naporni timski rad rezultiralo uspjesima koje naša kompanija u kontinuitetu ostvaruje duže od jedne decenije kao i povezivanjem kompanije “Bencom” za vrhunski profesionalizam, preciznost i ažurnost.

Uz dosadašnje norme poslovanja, cilj nam je da kompanija u budućnosti pruži još fleksibilniju podršku klijentima i da u skladu sa razvojem elektronskih medija, upravo preko naše internet prezentacije, ponudimo dvadesetčetvoročasovne servisne informacije. 

Na sledećim stranicama biće predstavljeni svi segmenti poslovanja naše kompanije, grupisani kroz računovodstvene, finansijske, pravne, konsultantske, menadžerske i usluge projektovanja informaciono-računovodstvenih sistema.

Sa svakim klijentom stvaramo posebnu komunikaciju, identifikujući specifičnosti i usklađivajući se sa njihovim poslovanjem. Tim pristupom ostvarujemo preciznu i efikasnu podršku za dve stotine i devedeset dva klijenta.

Dobro došli i Vi u našu proširenu porodicu! 

s.r. Stevo Mišeljić
s.r. Stevo Mišeljić
Izvršni direktor

Kontaktirajte nas

Crna Gora

   Telefon : +382 31 331 860

   Fax : +382 31 331 950

   Email : office@bencomltd.com

Srbija

   Telefon : +381 64 65 87 016
                      +381 11 22 23 092

   Email : office.bg@bencomltd.com